Telefon med skærmbillede af funktionen: Doner

Støt DIN forening med Danmarks nye betalings app til at køre sammen

Når I kører sammen til og fra arbejde/uddannelse, fritiden og sport, hjælper PinStop app'en dig til at sikre en fair fordeling af kørselsudgifterne.

Med PinStop kan du selv vælge hvor stor en del af dine optjente kørselspenge du vil donere til din forening. Mange små bidrag gør en stor forskel. 

At køre sammen kan gøres helt fair og simpelt, uden at man skal ud i en akavet samtale om betaling. Uanset hvor langt man kører sammen, og hvor mange der er i bilen, så fordeler PinStop driftsudgifterne ud fra statens takst om kørselsfradrag. 

"Vær med til at sætte fokus på de tomme bilsæder,
til gavn for hinanden, trafikken og miljøet"

PinStops mål er at samle mindst 10% af alle biler i Danmark. På den måde kan vi gøre det til en naturlig del
af hverdagen at udnytte de tomme bilsæder og anvende vores transport ressourcer bedst muligt. 

Vil I høre mere om PinStop?

Vi kommer med glæde ud og besøger jeres forening for at præsentere jer for PinStop. Her har I mulighed for at få en snak omkring hvordan PinStop kan bruges indenfor jeres forening og hvordan I kan få jeres medlemmer til at donere deres optjente kørselspenge til jeres forening. 

Du har også mulighed for at ønske en samtale over mail eller telefon alt efter hvad der passer dig bedst. Brug kontaktformularen her på siden til at sende en uforpligtende forespørgsel og så vil PinStop hurtigst muligt vende retur til dig. 

2 personer med mobiltelefoner

Jeg accepterer at PinStop må benytte mine oplysninger til at kontakte mig eller min virksomhed i forbindelse med min forespørgsel.