3 telefoner med Pinstop screenshots

 

"Det har aldrig været lettere at køre sammen"

Kør sammen på en ny enkel måde med PinStop

PinStop app'en gør det meget nemmere for både chauffør og passager, at køre sammen.


Det skal være slut med akavede samtaler om hvad det skal koste at køre med.

Som chauffør kan du roligt lade din telefon være mens du køre, du skal nemlig ingenting aktivt gøre for at tage en passager med op eller sikre at du får din betaling. 

Personer kigger på telefon

Hvis I begge har en bruger på Pinstop skal Passageren kun scanne nummerpladen hos chaufføren. Når passageren har godkendt scanningen, så går turen i gang og Pinstop samler nu data for turen og fordeler automatisk alle driftsudgifterne efter hvor mange passagerer der er med, og hvor længe de er med - ud fra kørselsfradrags taksten. Betalingen bliver trukket automatisk og chaufør og passager slipper derfor, for at skulle rode med hvordan der betales, hvilket beløb og om det bliver gjort.

Forskellige mennesker med mobiltelefon i hånden. PinStop på mobiltelefonen.

Hvorfor skal du vælge PinStop

PinStop er løsningen på fleksibel og klima venlig transport:

  • Færre biler på vejen.
  • Enkelt overblik for CO2 udledning/besparing.
  • Fair fordeling af kørselsudgifterne.
  • Pris fordeles ud fra antal kørte kilometer.
  • Betal kun for den del af turen, som du er med på.
  • Jo flere PinStop brugere i bilen – jo billigere bliver det for alle.
  • Donér en del af dine indtjente kørselspenge til valgfrie foreninger.
  • Få selskab på køreturen og lær nye mennesker at kende.
  • Stjerne vurderede chauffører og NemID validering så du kan føle dig sikker på rejsen.

Gør tomme bilsæder tilgængelige til gavn for hinanden, trafikken og miljø.

Transport er en naturlig del af hverdagen. Det kan være transport til og fra arbejde/uddannelse. Eller transport til og fra fodboldtræning, håndboldkampe eller andet sport. Du har måske endda også brugt transport til og fra koncerter eller andre kulturbegivenheder. Hvorfor ikke prøve noget nyt og se hvor nemt samkørsel i dag kan gøres.

Når vi kører sammen, udnytter vi vores ressourcer til transport bedst muligt. Samkørsel betyder helt konkret, at der kommer færre biler på vejene. Det er der flere fordele ved. For det første vil det naturligvis betyde, at der er mindre slid på både veje og biler. Derudover er der også mulighed for at skabe en positiv miljøpåvirkning. Med fair samkørsel vil du opleve, at der også er en frihed i ikke at have din egen bil.

For hver tur udregner din PinStop app'en automatisk kørselsudgifterne. Fordelingen beregnes ud fra statens takster for kørselsfradrag. I 2022 er statens takter: 2,19 kr. pr. km. Efter udregningen fordeles kørselsudgifterne ligeligt mellem alle PinStop brugere i bilen (inkl. chaufføren) på de kørte kilometer. Som passager betaler du derfor kun for den del af turen, som du selv kører med på. Det mener vi er fair samkørsel.

Statens takster forventes at svare til den faktiske omkostning for drift af bilen. Såfremt afregningen måtte overstige de faktiske omkostninger for drift af bilen, er det overskydende beløb skattepligtig.

Som PinStop bruger har du mulighed for at betale pr. tur eller at tilmelde dig abonnement.

Betal pr. tur: Hvis du vælger ikke at tilmelde sig PinStops abonnement, betaler du 10 øre pr. km du bruger appen. Det vil sige at hvis du kører/rejser 5 km gennem appen så bliver der tillagt 50 øre ved betalingen. 

 

Abonnement: Vælger du at tilmelde dig PinStops abonnement, betaler du månedligt 29 kr. for at kunne benytte appen så meget som du vil. Her skal du altså IKKE betale 10 øre pr. km for brug af appen, som man ellers skal uden abonnement. Hvis du tilmelder dig abonnement lige nu, får du 6 måneder gratis medlemskab før vi begynder at opkræve de 29 kr. om måneden. Betaling for abonnement gå igennem App Store (IOS) eller Google Play (Android).

 

Kørselsudgifterne betales med dit betalingskort. Første betaling sker gennem vores sikre betalingsgateway, efterfølgende trækkes betalingen automatisk.