medarbejdere i virksomhed der bruger samkørsel
Telefon med citat "Skal du køre med?" besked fra kollega

Få grøn data til din virksomhed
når dine medarbejdere bruger PinStop.

Den grønne omstilling er i høj fokus hos alle landets virksomheder og interessen for at gøre noget godt for miljøet og det genanvendelige er ikke blevet mindre over årene.

Hos PinStop vil vi gerne opfordre alle medarbejdere til at se om der er mulighed for, at de kan lave samkørsel til og fra arbejde. At køre sammen kan gøres helt simpelt og fair, uden at man skal ud i en akavet snak om betalingen. Uanset hvor langt man kører sammen og hvor mange der er i bilen, så fordeler PinStop kørselsudgifterne ud fra statens takst om kørselsfradrag. 

"Vær med til at sætte fokus på de tomme bilsæder,
til gavn for hinanden, trafikken og miljøet"

PinStops mål er at samle mindst 10% af alle biler i Danmark. På den måde kan vi gøre det til en naturlig del
af hverdagen at udnytte de tomme bilsæder og anvende vores transport ressourcer bedst muligt. 

Vil I høre mere om PinStop?

Vi kommer med glæde ud og besøger jeres virksomhed for at præsentere PinStop. Her har I mulighed for at få en snak omkring hvordan PinStop kan bruges indenfor jeres branche og hvordan I kan bruge PinStops data til jeres grønne regnskab. 

Du har også mulighed for at ønske en samtale over mail eller telefon alt efter hvad der passer dig bedst. Brug kontaktformularen her på siden til at sende en uforpligtende forespørgsel og så vil PinStop hurtigst muligt vende retur til dig. 

Man med telefon. Jubler. er glad.

Jeg accepterer at PinStop må benytte mine oplysninger til at kontakte mig eller min virksomhed i forbindelse med min forespørgsel.